Skip to main content

Co se stane, pokud uživatel klepne na tlačítko „Zrušit“ poté, co již bylo čerpání zahájeno? Zobrazí se mu chyba zrušení?

Jakmile je relace zahájena, nelze ji zrušit. Uživateli by se zobrazila chybová zpráva. Relaci lze zrušit pouze po rezervaci čerpacího stojanu a získání autorizace, avšak ještě před uchopením plnicí pistole. Jinými slovy, po získání autorizace může uživatel buď relaci zrušit, nebo vystoupit z vozu a začít tankovat, na což má 90 sekund. Může také 90 sekund nic nedělat, a poté se relace automaticky uzavře.

O nás

Portál Shell Developer Portal pomáhá partnerům se zapojením do API společnosti Shell a s přeměnou nápadů na řešení připravená k nasazení do produkčního prostředí.

Logo Shell

Přihlášení k účtu

Zeptejte se asistenta AI na API a API produkty společnosti Shell