Skip to main content

Čo sa stane, ak používateľ klikne na tlačidlo „Zrušiť“ po tom, čo sa tankovanie už začalo? Zobrazí sa mu chyba zrušenia?

Po začatí relácie ju už nie je možné zrušiť. Užívateľ by dostal chybovú správu. Reláciu je možné zrušiť iba po rezervácii čerpadla a získaní autorizácie, avšak ešte pred uchopením plniacej trysky. Inými slovami, po získaní autorizácie môže používateľ buď zrušiť reláciu, alebo vystúpiť z vozidla a začať tankovať, na čo má 90 sekúnd. Môže tiež 90 sekúnd nečinný a relácia sa potom automaticky ukončí.

O nás

Portál Shell Developer Portal pomáha partnerom pri integrácii s rozhraniami API spoločnosti Shell a pri premene nápadov na riešenia pripravené na nasadenie do prevádzky.

Logo Shell

Prihláste sa do svojho konta

Opýtajte sa asistenta AI na rozhrania API spoločnosti Shell a produkty API