Ne, po rezervaci čerpacího stojanu není možné sledovat aktivitu uživatele v reálném čase.
Mějte prosím na paměti, že používání zařízení mimo vozidlo během tankování je zakázáno. Teoreticky by tedy uživatel musel buď zrušit relaci ještě z vozidla, nebo se vrátit do vozidla a zrušit ji (pokud do té doby ještě nezvedl pistoli). Vzhledem k tomu tedy není nutné tlačítko „Zrušit“ skrývat. V krajním případě, pokud by si uživatel zařízení přesto vzal s sebou a pokusil se zrušit čerpání poté, co již bylo zahájeno, zobrazila by se mu chyba (zrušení není možné).
