Nu, nu este posibilă monitorizarea activității utilizatorului în timp real după rezervarea pompei.
Vă rugăm să rețineți că utilizarea dispozitivului în afara mașinii în timpul alimentării este interzisă. Așadar, teoretic, utilizatorul ar trebui fie să anuleze sesiunea în timp ce se află încă în mașină, fie să se întoarcă la mașină și să o anuleze (dacă pistolul nu a fost ridicat până în acel moment). Prin urmare, în acest context, nu este necesar să se ascundă butonul „Anulare”. În cazul extrem, dacă utilizatorul și-ar lua totuși dispozitivul cu el și ar încerca să anuleze alimentarea odată ce aceasta a început deja, ar primi un mesaj de eroare (anularea nu este posibilă).
