Nie, nie jest możliwe monitorowanie aktywności użytkownika w czasie rzeczywistym po zarezerwowaniu pompy.
Należy pamiętać, że korzystanie z urządzenia poza samochodem podczas tankowania jest zabronione. Teoretycznie więc użytkownik musiałby albo anulować sesję będąc jeszcze w samochodzie, albo wrócić do samochodu i ją anulować (jeśli dysza nie została do tego czasu podniesiona). W związku z tym ukrywanie przycisku Anuluj nie jest konieczne. W skrajnym przypadku, jeśli użytkownik i tak zabrałby ze sobą swoje urządzenie i próbowałby anulować przepływ po jego rozpoczęciu, otrzymałby błąd (anulowanie nie jest możliwe).
